<$BlogRSDUrl$>

schaaflicht links art media peace ressources all weird and serious natural chaos creating trials and errors hot and spicy

Click for Antwerp, Belgium Forecast

woensdag, februari 18, 2004Balkanactie
is een Belgische ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor Oost Europa. Balkanactie is als VZW erkend door de Belgische overheid, en mag zich daardoor een erkend NGO (niet gouvernementele organisatie) noemen.

Balkanactie zet zich in voor hulpbehoevenden in Oost Europa, zonder onderscheid te maken naar afkomst, nationaliteit, sociale klasse, geslacht, religie, politieke overtuiging of andere kenmerken. In haar werking wil Balkanactie bijdragen aan contacten tussen de Europese volkeren en aan een beter begrip bij de Belgische bevolking van de geschiedenis, toekomst en actualiteit van de Oosteuropese landen.

Balkanactie steunt op een vrijwilligersbeweging, met vrijwilligersgroepen of antennes verspreid over Vlaanderen, en vrijwilligers binnen organisaties, lokale besturen, scholen en instellingen die zich inzetten in het kader van de projecten op het terrein en in België. De vrijwilligersgroepen van Balkanactie staan open voor iedereen die de fundamentele rechten van de mens en de basisprincipes van de organisatie respecteert.


Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

Comments: Een reactie posten: : : s t a r t: : : l a t e s t p o s t s : : : t o p o f p a g e : : :
: : : h o m e : : : c u r r e n t : : : e n d : : :
: : : Archives and more links : : :_"|"__schaaflicht blog__"|"_ :::nostress::: ...(please?) ::straatsalaat=POOL=streetsalad:: : : : nostress ~ sidelinks : : : ::straatsalaat=BLOG=streetsalad::


Click for Marrakech, Morocco Forecast
. . . .db.designs . . . .waypath .

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise